theme logo

Wij zoeken een enthousiaste sanitair-/badkameradviseur.

Over de functie

Als íemand weet wat er leeft op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van sanitair en badkamers dan ben jij het. Je belooft geen gouden kranen; hooguit als je ze ook echt te bieden hebt. Het gaat er jou namelijk om dat de klant blij wordt van jouw advies. Passend binnen het budget dat zij willen besteden. Je luistert, adviseert en enthousiasmeert. Je helpt jouw klanten keuzes te maken. Een dankbare taak, want er komt genoeg op hen af. Jij maakt er een feestje van! Uiteindelijk gaat een klant niet alleen met het mooiste badkameradvies van Nederland de deur uit, dankzij jou zijn zij ware ambassadeurs en superblije klanten. De omgeving helpt zéker ook. Want de Warehouse is niet zomaar een showroom. Het is een ware belevenis. Een pakhuis vol inspiratie. Stoer, industrieel en met een vleugje humor. En daar schenken we dan ook nog eens de állerlekkerste koffie bij. Want, o ja, in de Warehouse is iedereen ook gastheer/-vrouw. Alleen zo maken we met elkaar een bezoek aan onze Warehouse voor iedereen tot een fantastische ervaring. Álles voor een blije klant!


Waar kom je te werken?

In de Warehouse in Rotterdam. Een prachtig industrieel pand in rauwe omgeving van de Schiehaven. We bieden er volop inspiratie voor de afwerking en inrichting van een nieuwe woning. Sanitair, keukens, tegelwerk, deuren en techniek; je vindt het hier allemaal. Dé plek waar kopers van hun huis een thuis maken. Warehouse is een onderdeel van ERA Contour: zéker geen standaard bouwer of ontwikkelaar maar een ruimtemaker. We maken buurten waar mensen prettig wonen. Wij zijn van sterke steden en gelukkige klanten! Dit doen we nooit alleen maar samen met onze opdrachtgevers, co-makers en vooral ook met de toekomstige bewoners. Communicatie is daarbij de verbindende factor. De klant staat centraal en dat zie je in onze projecten. We werken samen en zijn flexibel. Het is díe houding die ons bedrijf vormt. Kortom: wij zijn ERA Contour!

Ervaring

Wij zoeken een enthousiaste, vriendelijke collega. Een leukerd. Zo één met wie je écht wilt werken. Waar je vrolijk van wordt. Maar natuurlijk ook een ware professional. Met een grote liefde voor alles wat hip & happening is op het gebied van ontwerp en design. Iemand die ervaring heeft met het verkopen van sanitair. Ervaring met verkoop van tegelwerk en/of elektra is extra fijn. Omdat jij precies weet wat onze klanten willen, draai je je hand niet om voor net dat extra belletje of berichtje. Ben jij bovendien sociaal, hulpvaardig, authentiek en representatief? Check! We gaan graag met jou in gesprek.

Wat wij bieden

Wij bieden je de kans om je verder als sanitair adviseur te ontwikkelen. Pak je kans! ERA Contour stimuleert je om goede en creatieve ideeën in te brengen die onze klanten nóg blijer maken. En die ideeën realiseer je vervolgens gewoon zelf. Natuurlijk komt dit alles met een prima salaris en een aantrekkelijke CAO. Deze functie kan zowel parttime (minimaal 28uur) als fulltime ingevuld worden. De Warehouse is elke zaterdag open en op dinsdag en zondag gesloten.

Interesse

Herken jij je in dit profiel en kun je niet wachten om met ons de uitdaging aan te gaan? Laat het weten door je motivatie en CV via onderstaande button te uploaden.

Solliciteren

Om een goed beeld te krijgen van jou als persoon willen we bovendien graag weten:

Waar word je blij van?
Waaruit blijkt dat je niet alleen zégt maar ook dóet?
Waarin maak jij het verschil?
Wat wil je leren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met Benno van Dam via (06) 134 721 47 of benno.vandam@thewarehouse.nl.

Heb je vragen over de procedure?
Neem dan contact op met Ellen Karsbergen, HR Adviseur, via (06) 135 344 84 of ellen.karsbergen@eracontour.nl.

 

Zoekvenster sluiten