theme logo

Disclaimer

WAREHOUSE is powered by ERA Contour. ERA Contour besteedt zorgvuldige aandacht aan het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op www.thewarehouse.nl. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie (volledig) juist is op het moment dat wij deze ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. ERA Contour aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade, op welke manier dan ook ontstaan, door het gebruik, de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.

Links naar websites van derden

De WAREHOUSE website bevat links naar websites van andere bedrijven en organisaties. ERA Contour kan geen enkele garantie geven voor de juistheid van deze links en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Copyright

Het is heel simpel: als je informatie of teksten van onze WAREHOUSE website wilt kopiëren of gebruiken voor andere doeleinden, vraag ons dan even om toestemming. Want niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Juridische geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie over de WAREHOUSE website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website niet correct zijn en/of zelfs in strijd met de wet (dat hopen we natuurlijk niet!), dan heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen die elders op deze website staan.

Close search