theme logo

Ook voor úw kopers!

Service met een hoofdletter S.

Wilt u als ontwikkelaar en/of bouwer ook úw kopers het gemak en de service van de WAREHOUSE laten ervaren? Dat kan! Want ook zij zijn van harte welkom om in onze sfeervolle showroom rond te neuzen en inspiratie op te doen. En om de vele keuzes voor de inrichting van hun nieuwe (t)huis te maken, natuurlijk!

Het idee dat uw klant niet meer het hele land hoeft door te reizen naar diverse showrooms, maar dat u hem het gemak kunt bieden van alle keuzemogelijkheden onder één dak… dat moet een fijne gedachte zijn.

Dit gemak in combinatie met de persoonlijke service van ons WAREHOUSE team, zorgt ervoor dat ook úw kopers het toch vaak stressvolle keuzeproces als zeer plezierig zullen ervaren. Iedereen blij!

Wist u dat uw kopers bovendien hun nieuwe buren voor het eerst kunnen ontmoeten in de WAREHOUSE tijdens een kopersbijeenkomst? Maar ook dat uw start verkoopevenement kan plaatsvinden in ons industriële pand? U ziet het: ook voor ú zijn er volop keuzemogelijkheden!

Hier ontmoet je de nieuwe buren.

Hier ontmoet je de nieuwe buren.

Quote Blije Bezoekers

Daarom de WAREHOUSE:

1. Uw klant ervaart het gemak van álle keuzes onder één dak.
2. U biedt uw klant een sfeervolle, inspirerende en gastvrije omgeving om zijn keuzes te maken.
3. U profiteert van onze vele jaren ervaring in de begeleiding van kopers.
4. U en uw klanten zijn verzekerd van eerlijk en professioneel advies van onze specialisten én – indien gewenst – van de begeleiding door onze ervaren wooncoaches.
5. U maakt het soms o zo moeilijke keuzeproces voor uw klant tot een feestje!

Kom gewoon eens langs!

Nieuwsgierig geworden?!

U bent van harte welkom om de sfeer – en een heerlijk kopje Man met Bril koffie – te komen proeven. Tijdens uw bezoek laten wij u ervaren wat uw klanten straks ook ervaren en bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Eén telefoontje naar Benno van Dam, manager WAREHOUSE, is voldoende:  (06) 13 47 21 47

Zoekvenster sluiten