theme logo

Vernieuwde showroom

12 juni 2020 | Nieuws | TEAM WAREHOUSE

Wat zijn we trots!
Het was hard werken en vroeg opstaan, want de bouwvakkers starten om stipt half 7. Het was de moeite meer dan waard, want al onze wensen hebben we kunnen realiseren! Van mooie inbouw spiegelkasten en praktische zitjes tot een hip dubbel visgraat motief.
Normaal zeggen we kom snel kijken en een heerlijke bak koffie doen! In deze tijd nog steeds van harte welkom om onze vernieuwde showroom te komen bewonderen, maar maak van te voren wel een afspraak! De laatste trends op keuken gebied laten we weer zien.

Met de verbouwing is de Warehouse een samenwerking aangegaan met 2 nieuwe partners. Voor de tegels is het assortiment uitgebreid met Marazzi tegels! Een leuk merk, met veel leuke, trendy tegels om je badkamer echt juist die persoonlijke touch te geven.
Voor het sanitair is het assortiment uitgebreid met LoooX. LoooX is stoer, robuust en een tikkeltje verrassend en daar houden wij in de Warehouse van!
Met het toevoegen van LoooX als partner in de Warehouse kunnen we het woonkamer gevoel in de badkamer creëren. ? LoooX heeft prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Je kan ook hier vast de gehele collectie van LoooX bekijken.

 

 

Zoekvenster sluiten